domingo, 1 de febrero de 2015

Anem a "La Terra"

Hola Rossinyols!

Després de dues setmanes intenses amb exàmens, he pogut quedar amb el David. Se'm feia extrany estar dos setmanes sense quedar amb ell. I per compensar aquestes dues setmanes l'Alex i jo vam pensar anar amb els nens a brenar i després a la bolera.

Per brenar vam anar a "La Terra" un bar-restaurant on sempre anem amb la colla a brenar o a pendre algo. Ha estat maco portar-lo a un dels llocs on sempre m'agrada anar amb els meus amics. Al David li ha agradat molt l'estil d'aquest bar i les vistes al riu que hi ha.



Després de brenar vam anar a la bolera, però hi havia moltíssima cua i vam decidir anar al cinema. Però se'ns va fer tard i també hi havia molta cua i la pel·lícula ja havia començat.

Al final, vam decidir anar a fer unes partides al futbolí. Va estar molt divertit i emocionant, però al final ens van guanyar l'Alex i el Lamin.

Aquests dos plans (bolera i cinema) hem deicidit que els hem de fer si o si. Així que la setmana que ve segurament nirem al cinema i la próxima setmana a la bolera.

Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario